zbeng Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 NASA Department website Hacked.DOWNLOADhttp://rapidshare.com/files/3344479/92_meh.zip.html Quote
escalation666 Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 il vazusi mai demult de pe hackerscenter...dar oricum...cert e ca serverele nasa nu-s chiar asa securizate precum ar trebui sa fie...acu cateva zile vazusem pe hackyou parca...la show off cum unul a folosit html inject pt a le compromite securitatea.am incercat sa ma inscriu pe un forum de-al lor dar merge sa te inscrii numai cu aprobarea administratorului...oricum, se merita sa te uiti prin site-urile lor...poti gasi o multime de informatii...am gasit emailuri...fff multe fisiere cu calcule geodezice sau ceva de genu,calcule GPS si alte chestii despre care habar n-am ce inseamna.btw am o lista destul de mare cu nume...functii..adrese..institutii la care lucreaza angajati nasa si adresa de mailio zic sa i-o arat lui nemesis ca sa incerce el sa le sparga adresa de mail (folosind XSS, cookie's si alte nebunii ) si sa aflam daca omuletii verzi exista glumeam Quote
Eric Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 escalation666 wrote: sa aflam daca omuletii verzi exista glumeamomuletii exista o fost acum 2 sapt. pe Discovery un fost agent secret CIA care se ocupase de musamalizarea cazurilor si a povestit multe despre ei..oricum eu sunt unul dintre ei )))) lol Quote