Jump to content
zbeng

NASA

Recommended Posts

Posted

il vazusi mai demult de pe hackerscenter...dar oricum...cert e ca serverele nasa nu-s chiar asa securizate precum ar trebui sa fie...acu cateva zile vazusem pe hackyou parca...la show off cum unul a folosit html inject pt a le compromite securitatea.

am incercat sa ma inscriu pe un forum de-al lor dar merge sa te inscrii numai cu aprobarea administratorului...:D

oricum, se merita sa te uiti prin site-urile lor...poti gasi o multime de informatii...am gasit emailuri...fff multe fisiere cu calcule geodezice sau ceva de genu,calcule GPS si alte chestii despre care habar n-am ce inseamna.

btw am o lista destul de mare cu nume...functii..adrese..institutii la care lucreaza angajati nasa si adresa de mail

io zic sa i-o arat lui nemesis ca sa incerce el sa le sparga adresa de mail (folosind XSS, cookie's si alte nebunii :D) si sa aflam daca omuletii verzi exista :))

glumeam

Posted
escalation666 wrote: sa aflam daca omuletii verzi exista :))

glumeam

omuletii exista o fost acum 2 sapt. pe Discovery un fost agent secret CIA care se ocupase de musamalizarea cazurilor si a povestit multe despre ei..oricum eu sunt unul dintre ei =)))))) lol :)