sorinnn Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 salut .. caut de ceva timp 1 keylogger cu , care sa imi spionez prietena ..vreau ceva de genu .. sa ii trimit ei un fisier .. iar mie sa imi apara convorbirile / idurile / parolele .. etc ale eiAm folosit ardamax dar nu sunt multumit de el ..add YM!: even.simple Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 1 Hc stealer2 DarkComet-RAT [Official Website] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinnn Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 un id de mess ?!? sau dami tu mie add Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Da-mi id ul ei si eu iti zic cu cine vb Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Ca sa nu se mai oboseasca Nytro sa iti mai adune warnuri iti dau eu ban direct pentru ca esti suficient de ratat incat nu stii sa folosesti un forum! ( dai report post ca sa ceri ID de messenger ) te chis in freza.Te inseala iubita, face misto de tine cu prietenele ei, si trimite poze dezbracata la toti pularaii de pe internet ! - PROBLEMA REZOLVATA > INCHIS > GUNOI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...