sick Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Salut,sunt n00b dar ma chinui si sper sa-mi iasa ceva. Am intrat in primul rand pentru ca mi-a spus un bun amic si anume Juice sa vizitez sit-ul si sa ma uit cam ce`i pe el sa-mi fac o parere. Parerea a fost foarte buna in primul rand ca am ce invata si sper sa fiu si ajutat in asta daca intampin probleme si in al 2-lea rand ca de mult, tare de mult ... ma chinui sa sparg 2 conturi de yahoo si chiar nu stiam cum s-ar putea. Anyway, place la mine despre voi, keep up the good work si sa nu uitam ca nu ne-am nascut invatati, ci doar cu putina ambitie si incredere vom ajunge invatati.Multumesc si sper sa-mi faca placere in continuare sa fiu alaturi de voi. Quote
escalation666 Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 wellcome sick!tu erai op pe canalul #rst-crew park azi dim...imi dai acces si te invatz o multime de chestii glumeam...numa de ar intra mai multi oameni pe canalul acela... Quote
juice Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 neatza sick , pt conturile de yahoo ia un baros si dai sa tune , doohbafta kid Quote
sick Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Multumesc pt welcome-uri. Pe #rst-crew azi dim am intrat, aku` sunt singurul pe el ... daca fac reclama o sa intre toti lamerii si nu am chef. Intra si enjoy your stay there. :-]Juice ... nu am baros dar am frigider si le dau sa inghetze daca e ceva ... Quote
RedJoker Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 salut sick si bine ai venit in RAI !!! Sorry dar RST-CREW.net este ca un RAI pentru ca gasesti ce vrei de nu mai stii ce sa iti doresti !!!! Sper sa iti placa Quote