arsenalme Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Salutare.Sunt cam nou in treaba asta despre Bot, Botnet, Stealer. Keylogger am mai folosit dar imi poate explica careva in cateva cuvinte exact diferenta dintre Bot, Botnet & Stealer ? Mai concret ce face fiecare.. pur si simplu nu am fost axat pe treaba asta si sunt cam in urma cu ele pt ca de 2-3 ani de zile nici nu prea am mai stat pe net d-apai sa ma mai interesez de ele.. daca cineva are cateva secunde sa-mi explice ar fi perfect.. multzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Salutare.Sunt cam nou in treaba asta despre Bot, Botnet, Stealer. Keylogger am mai folosit dar imi poate explica careva in cateva cuvinte exact diferenta dintre Bot, Botnet & Stealer ? Mai concret ce face fiecare.. pur si simplu nu am fost axat pe treaba asta si sunt cam in urma cu ele pt ca de 2-3 ani de zile nici nu prea am mai stat pe net d-apai sa ma mai interesez de ele.. daca cineva are cateva secunde sa-mi explice ar fi perfect.. multzam Iti raspunde Google la toate intrebarile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Invata, citeste regulile, invata sa folosesti un forum, sau ... nu mai sta "pe net"BAN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...