Jump to content
qbert

[PHP]mail() sp4m toolz

Recommended Posts

Posted

“mail() sp4m toolz” este un script php, creat pentru manevrarea si trimiterea de email-uri folosind functia mail().Initial am vrut sa includ si trimitere via remote smtp,dar neavand smtp-uri pe care sa testez,am renuntat,si pana la urma,sunt destule softuri care fac asta.Ce optiuni are acest program:

*Mass mailer

*Mail spoofer

*Mail bomber

*Mail crawler

*Junk emails remover

Inainte de a incepe lucrul cu email-urile,trebuie sa mentionezi unde se afla lista cu care vei lucra.Mailurile trebuie sa fie separate de un newline.

mail-sp4m-sender.png

Daca vrei sa folosesti mai spooferul sau mail bomberul,selecteaza o lista de mailuri fictiva.

ATENTIE: Acest program a fost conceput doar pentru uz legal(ex:trimitere de newstellere),nu pentru trimitere de email-uri spam!Oricine va folosi programul in scopuri ilegale isi asuma raspunderea si consecintele pentru faptele sale.

mail-spam-php.png

PS:Nu radeti de skillurile mele de desinger:)

mail-sp4m-toolz.png

: http://pastebin.com/FL58iZ7S
  • Upvote 3
Posted
Imi da niste errori ca nu am selectat lista cu mailuri gen Asta .

Apoi dupa ce scap de ele imi da Asta .

Unde gresesc?

Esti un mare idiot.

------------------

Felicitari qbert !

Ai mai putea adauga pentru Mass Mailer un chenar pentru test mail (inainte de a trimite listei), iar un chenar pentru atunci cand se termina lista de trimis.

Inca odata, felicitari :).