Guest Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 (edited) (Pre)Nume real : RobertNume: DalyVarsta : 14 (nu am mintea de 14 sau nu sunt un "copil ratat de 14 ani cum sunt mutli) deci va rog nu suferiti de varsta!Oras: Baia MareDeci multi de aici care jucati CS si HNS sau ati jucat Cs pe PlayZeek ma cunoasteti.Nu cunosc nici un limbaj de programare dar o sa incerc sa invat pentru ca m-am lasat de CS si vreau incet , incet sa ma apuc de programare (VB pentru inceput)Deci bine v-am gasit ! Edited August 31, 2013 by DaLy Quote
DrPsychO Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Bine ai venit...cred...Nu sufera nimeni de varsta, se stie media de varsta a userilor RST. Quote
doarsafur Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 (Pre)Nume real : RobertNume: DalyVarsta : 14 (nu am mintea de 14 sau nu sunt un "copil ratat de 14 ani cum sunt mutli) deci va rog nu suferiti de varsta!Oras: Baia MareDeci multi de aici care jucati CS si HNS sau ati jucat Cs pe PlayZeek ma cunoasteti.Nu cunosc nici un limbaj de programare dar o sa incerc sa invat pentru ca m-am lasat de CS si vreau incet , incet sa ma apuc de programare (VB pentru inceput)Deci bine v-am gasit !Ba da ce "semnatura" ai frate=). 14 ani , habar nu ai pe ce planeta esti da tu ai "hacked". Date-n doamna.... ca esti tare =) Quote
AhEaD Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Ba da ce "semnatura" ai frate=). 14 ani , habar nu ai pe ce planeta esti da tu ai "hacked". Date-n doamna.... ca esti tare =)BAN !motiv: http://rstcenter.com/forum/search.php?searchid=1305972 ( regula 26. )Usor usor revine iar perioada in care userii se gandeau de 2 ori inainte sa dea submit.Va invit cu multa placere pe cei banati sa va faceti alte conturi pe care le pot bana iar!- imi ia mai putin timp sa dau un ban decat va ia voua sa faceti un cont. Quote