eth0 Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Cum spune si titlul, tot ceea ce va trebuie este sa achizitionati o placa DVB-S de preferinta skystar 2, o farfurie de aluminiu de aprox. 90cm.Eu ce vand? Conturi fictive de pe transponderele satelitului ce acopera romania si ale altor utilizatori de skystar.Cum functioneaza?Sa explic pe scurt fara desene, daca ma conectez prin antena satelit de la mine catre satelit si pe urma catre victima logurile raman..si asta nu e bine.Ca sa fie bine am postat pe forumul celor care nu stiu sa seteze placile skystar 2 un keylogger si am obtinut accesul la sistemele lor dotate cu placi si antene satelit.Cum procedam in continuare?-pe schema :[pc-ul tau] > [transponder] > [pc dotat cu skystar rezolvat prin backdoor] > [transponder-ul altui satelit si contul acelei persoane infectate] > [victima] se face o "rutare" si putini detin tehnologia de triangulatie pe sateliti.Metoda nu merge pe MAC/LINUX/ANDROID.. doar windows, ofer suport tehnic. Daca un cont se "raceste" ofer altul.contact PM sau project_global@yahoo.compret: tinand cont ca o placa de skystar variaza intre 80 ron si 200 + cont de internet satelit undeva la 50 euro facem media si obtinem un pret pentru toate buzunarele.Metoda, conturile se vind cu 100 euroDaca cineva crede ca nu este sigur si pot fi interceptat prin aceasta metoda imi retrag anuntul. Quote