black_burner Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 In ultimele zile s-a rãspândit în Bucureºti un nou tip de virus, numit Cabir. Acesta afecteazã telefoanele mobile, mai ales pe cele de ultimã generaþie. Virusul atacã mobilul atunci când proprietarul deschide un mesaj primit de la expeditor necunoscut ºi instaleazã progrãmelul conþinut. MMS-ul se numeºte caribe.sys.Odatã afectat, telefonul va cãuta sã viruseze toate mobilele din raza lui ce au Bluetooth lãsat pe modulul „descoperire” Mobilele virusate se comportã ciudat, dau erori, primesc acelaºi mesaj de zeci de ori sau pur ºi simplu se blocheazã. Problema poate fi evitatã prin instalarea unui antivirus pentru mobile sau prin ºtergerea imediatã a mesajului primit. Sursa : http://antena3.ro/Virusul-Cabir-loveste-in-mobilele-bucurestenilor_hit_23518_ext.html Quote
crystygye Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 mia furat 2 telefoane smechere si acuma stau pe 3310.deci din partea mea sa pocneasca toate :@ :@ :@ revenge Quote
zbeng Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 ceva de gen am avut si eu in spania la un nokia n** odata primit pe mobil daca aveai credit se raspandea prim mms la toata agenda ta si cand se termina creditul cauta prin Bluetooth si se raspundea...dar ca acesta unica forma sa scapi de el era sa reinstaezi softu de la nokia;)ai uitat sa specifici ca daca nu ai symbian si ai Bluetooth nu e nici un pericol Quote
extazy69 Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Ii bine ca numa prin bluetooth eu am infrarosu si is fericit:)) :@ Nu-I asta virusu care odata instalat trimite mms la totzi din agenda telefonului?? Quote