TheWiner Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Stie care va , cum pot sa urc niste arhive din calculator la o pagina web, sau alceva , si dupa cat-va timp sal pot downloada. Am vazut la cineva mai demult , si acuma am nevoie si eu
TheWiner Posted November 13, 2011 Author Report Posted November 13, 2011 Mersi ROFL, dar nu ma refeream la aia.Eu vreau sa fie cam asta: VX CHAOS FILE SERVER: Virii, Worms, Anti-Virus, Hacker Tools, Warez, CodesDar mult mai simplu , fara text doar arhive vreau sa fie.Stie cineva :S ?
AhEaD Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Mersi ROFL, dar nu ma refeream la aia.Eu vreau sa fie cam asta: VX CHAOS FILE SERVER: Virii, Worms, Anti-Virus, Hacker Tools, Warez, CodesDar mult mai simplu , fara text doar arhive vreau sa fie.Stie cineva :S ?Coaie, ce plm cauti pe rst?Invata in plm HTML!Pana si nepotamiu care are 9 ani stie sa puna un <a href= ca sa faca un index cu linkuri in el!INCHIS - GUNOI!Urmatorul thread de genu te va ajuta cu ban permanent !