Jump to content
XgaMeR

Despre viata! Tu cum o traiesti?

Recommended Posts

Posted

Eu vad problema in felul urmator.

Viata o traieste fiecare cum stie mai bine. Scopul...difera.

Spre exemplu. Unul vrea doar bani, femei si masini...altul vrea doar sa ajunga la ziua de maine.

Eu personal...incerc sa las ceva in urma...si sa am o situatie finainciara cat mai decenta...pt mine si familia mea.

Pe moment pot spune ca am tot ce vreau si ca imi traiesc viata asa cum imi doresc.

Pe plan profesional, am reusit sa imi fac un nume (nu mare...dar cat sa imi ofere avantaje), pe plan familial....nevasta...casa.....si mai vedem.

Scopul meu in viata e sa las ceva in urma...sa nu ma uite lumea la 3 zile dupa ce "dau in primire" si sa nu duc grija zilei de maine.

Nu pot sa spun ca am bani multi. Nu "sparg"4 milioane in club in fiecare noapte, dar daca vreau sa ies la o bere, sau vreau sa manac la un restaurant, imi permit. Sunt constient ca altii o duc mult mai rau ca mine...si de aia spun ca sunt fericit.

Pe scurt....imi traiesc viata.

Servici stabil, unde am un nume in cadrul firmei...si fac ce imi place mai mult...

Familia si casa merg bine....

Castig suficient cat sa imi permit vicii......(ceea ce in ziua de astazi a devenit aprope o chestie de lux)

Imi port permite mici mofturi.....ceea ce ajuta psihicul intr-un mod inegalabil....

Nu duc grija zilei de maine...ai facturilor sau a chiriei.

Acum am ce vreau...tot ce trebuie sa fac este sa ma mentin asa.

Posted (edited)

...si fac ce imi place mai mult...

Aici putem vorbi de un oarecare success deoarece pana la urma successul depinde de ceea ce iti place sa faci

A avea bani nu e un success , si a avea o gramada de femei nici atat ci doar o placere temporara .Atata timp cat va veti obosi sa faceti bani si femei multe veti pierde successul si

nu uitati ca timpul trece iar cand ajungi la o varsta destul de inaintata nu iti mai ramane decat sa privesti ce ai facut in trecut , abia atunci iti vei da seama ce iti lipseste intradevar , dar va fi prea tarziu ca sa il poti avea.

Nu ramaneti la acelasi nivel , oricine indiferent de unde sa nascut sau pozitia sociala pe care o are poate face orice , toti suntem egali dar depinde doar de noi daca vrem sa cunoastem mai mult sau mai putin.Adevarul este ca nu putem toti sa avem pozitii mari in societate dar pana la urma asta depinde de ceea ce faceti pentru a obtine ceva.

Nimic nu este imposibil ia dacaiti propui sa devii presedinte poate poate vei reusi dar trebuie sa te convigi ca iti place aceasta functie ci nu doar pentru venitul pe care un presedinte il poate avea, asadar cel mai frumos este drumul care il parcurgi pentru a obtine ceea ce vrei cu adevarat.

Nu pierdeti timpul , invatati orice ca prinde bine .Nu uitati ca in viata nu conteaza pregatirea pe care o ai la scoala , la scoala nu te invata foarte multe lucruri .

Iar in momentul in care meriti ceva cu adevarat il poti avea , iar daca nu il ai inseamna ca nu l-ai meritat cu adevarat , inseamna ca nu ai depus destul efort , inseamna ca altcineva a fost mai pregatiti ca tine.

Avand in vedere faptul ca viata e scurta si nu putem face chiar totul , important insa este sa faci un lucru , sa iti placa si atunci vei fi convins ca orice altceva ai fi incercat sa faci

ai fi avut un success.Nu va lasati hipnotizati de lucruri mizerabile , nu va lacomiti la bani, la mancare, la nimic pentru ca va va distruge fara sa va dati seama.

Nu uitati ca orice suma de bani nu va va face liberi deoarece ii veti da altora .Ii veti cheltui ca sa va satisfaceti o placere care e temporara , dar veti fi sclavi.

In jurul vostru a fost construita o libertate care va ofera doar placeri temporare iar tu esti obligat sa cumperi o masina care detine o anumita marca , nu o cumperi pentru ca vrei tu.

Vi sa spus ca un ferrari te face numero 1 , vi sa spus ca o haina te face boss iar voi ati crezut fara sa mai puneti intrebari .

Ei bine altii rad deoarece reusesc sa controleze niste marionete care cred ca avand bani detin putere

Urmatoarea imagine va poate descrie iar eu nu va rog sa deschideti ochii , faceti ceea ce ati facut , faceti ce credeti ca e mai bine pentru a va satisface nevoile sau placerile iar altii vor face cu voi ceea vor.

46191651.jpg

About Life Like A Boss The Real Picture

Edited by pyth0n3