DuTy^ Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 (edited) Salut, am un samsung c6625 valencia cu windows mobile 6.1:http://www.mobile-news.ro/web/files/gadget_images/thumb_443x332_684.jpgNu am gasit aplicatii, jocuri si etc. asa ca va rog sa imi spuneti niste site-uri cu aplicatii sau jocuri gratis.Si vre-o idee sa fac telefonul mai interactiv/distractiv/atractiv ca m-a cam plictiseste...Si cel mai important, pot sa pun o aplicatie sau ceva care sa ma lase sa scriu programe in C/C++ pe telefon? cand ma plictisesc... Edited November 21, 2011 by DuTy^ Quote
alexanderk Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Free ringtones, themes, wallpapers, games. Millions of downloads for your mobile phone | ZedgeFree Nokia Themes, Free Ringtones, Free Apps - mobile9www.my(numele telefonului tau).lasyk.comasa ceva la ultiam cu lasyk daca nu vezi pe google Quote
J Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Jocuri GRATIS, Muzica reala si Tonuri reale, Logo-uri color ,Wallpapere si Animatii Quote
LLegoLLaS Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 x-plore ca file manager si alte aplcai tii de la lonelycatgames .com Quote
GandalfXBIT Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 stii telefonul are foarte multe secrete. eu i-am facut update la soft de la wm 6.1 la 6.5 romora edition , si i-am bagat o thema de windows 7 . Geniala parerea mea. GPS-ul inainte l-am facut dar nu avea voce dar acum am gasit un garmin si ceva functii in plus si vorbeste ca o moara hodorogita Quote