pyth0n3 Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 (edited) Feature a unei scrisori de intentie:-Insoteste un CV-Rezuma informatiile cuprinse in CV-Este mult mai detaliata decat o scrisoare de insotire Presupunem ca sunteti informatici , indiferent de varsta si de categoria socioeconomica,indiferent de nivelul educational.(school sucks)Demonstrati prin crearea unei scrisori de intentie ca ar trebui sa obtineti postul de munca in legatura cu profilul ales.Exemplu:Profil: PenetrationTesterMore: Aici demonstrez ca pot sa fac ceea ce stiu sa fac in legatura cu profilul PenetrationTesterProfil:SecurityAnalystMore:Aici demonstrez ca pot sa fac ceea ce stiu sa fac in legatura cu profilulSecurityAnalystProfil:SysAdminMore:Aici demonstrez ca pot sa fac ceea ce stiu sa fac in legatura cu profilul SysAdminAlegeti orice profil care are legatura cu informatica , nu sunteti obligati sa alegeti profilurile pe care le-am descris mai susDemonstrati ca in toti acesti ani pe RST sau ma rog pe oricare alt forum online v-ati perfectionat intrun oarecare profil.Nu se accepta nici un fel de raspuns la topic decat un reply cu o scrisoare de intentie. Puneti nickname-ul in scrisoare.Aveti ocazia sa demonstrati fiecare skill pentru manipularea informatiei Edited November 22, 2011 by pyth0n3 Quote
pyth0n3 Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 (edited) Aici am facut o traducere in limba romana a unei scrisori de ale mele , Pentru multe definitii/cuvinte a trebuit sa g?sesc un echivalent in limba romana dar cred ca idea se poate intelegeScrisoare de intentie pyth0n3's versionAstept ideile voastre Edited November 27, 2011 by pyth0n3 Quote
pyth0n3 Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 Multumim pentru cei care si-au depus candidatura , pentru restul avem posturi la vandut legume in piataScuzati mi faptul ca a trebuit sa fac 3 reply-uri singur.Multumim inca o data, Peace! Have a Nice Day! Quote