d3v1l Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 salut, nu de recent am fost angajat pentru o firma din UK care pe langa altele se ocupa de Penetration Testing..Acolo am reusit sa intru in contact cu o firma italiana cu sediul in Bucuresti care cauta un baiat interesat sa munceasca,legal si cu contract pentru ei.Oare e cineva aici interesat? Cerintele ar fi ...evident,limba engleza scrisa si vorbita ( nu neaparat la perfectie ) o vasta cunostinta in penetrarea web ( vei lucra atat manual cat si cu scannere,deci asta nu e o problema ) si spun ei..putin web development..Oricum,din moment ce sediul e in Bucuresti cel mai recomandat ar fi ca cei interesati sa mearga direct acolo pentru un interviu..Salarul e acceptabil iar munca la fel..mai ales ca are de-a face cu ceea ce ne place Cam atat..mai multe detalii nu am.oricum daca e cineva interesat sa-mi dea un pm si il voi pune in legatura cu ei... multumesc, Quote
d3v1l Posted November 28, 2011 Author Report Posted November 28, 2011 Sa inteleg ca nimeni nu e interesat din cei prezenti pe forum ?..As aprecia daca puteti cel putin recomanda pe cineva...multumesc mult! Quote
pyth0n3 Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 (edited) Pai ca sa se angajeze careva de aici firma ar trebui sa garanteze urmatoarele lucruri:1. Disaster Recovery 2. Personal pt Report writing Tentativa de penetrare f?r? ?ansa de a recupera dezastrul creat ar suna mai bine Aici se poate face testing la DOS si copy&pastesqlinjection Daca aveti un tool automat pentru penetration testing va trimitem un consulent sa apese butonul StartIn schimb se cere un salariu mare sa acopere prostia.Asteptam un raspuns. Edited November 28, 2011 by pyth0n3 Quote