black_burner Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 "Reþeaua al-Qaida plãnuieºte un atac informatic împotriva sistemului financiar din Statele Unite. Oficialitãþile americane au avertizat cã hackerii teroriºti urmãresc sã distrugã bazele de date ale unor mari bãnci ºi ale Bursei din New York. Atacul, care ar putea avea loc oricând în luna decembrie, ar reprezenta o rãzbunare pentru detenþia luptãtorilor al-Qaida în lagãrul de la Guantanamo.Serviciile guvernamentale au adãugat totuºi cã nu existã indicii concrete cã ameninþarea va fi pusã în aplicare. "Sursa: http://antena3.ro/Hackerii-al-Qaida-tintesc-bursa-americana_hit_23933_ext.html Quote
escalation666 Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 oh nu... toate actiunile si bonurile mele de tezaur de la NASDAQ.. ca RASDAQ e echivalentul romanesc....oricum cei care stiu putina istorie (anul 1929) si stiu ceva despre marea criza economica....stiu faptul ca daca va cadea ec americana...va trage cu ea si muuulte alte economii Quote