totti93 Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Un scanner si un Havij il face pe hackerul din ziua de azi. Toti sunt cu duma "Eu stiu SQL Injection", pe cand ei habar nu au de limbajul SQL.Toti se dau mari hackeri cand scanand dupa portul 22 prind si ei un SSH, dar pana la urma nici nu stiu ce-i SSH, si n-au habar nici de Linux. Ceea ce nu inteleg aici este faptul ca unii fac diferenta dintre "root de flood", "de scan", etc. Exista sisteme de operare special pentru scan sau flood? Eu cred ca "hackingul" (desi prefer mai bine cuvantul "pentesting") se leaga de programare, si prefer sa invat decat sa folosesc tool-uri, prefer sa citesc un PoC si sa-l inteleg, decat sa folosesc un exploit...Daca la posturi ar fi si un buton Dislike, eu cred ca as primi cu sutele pentru acesta... Dar ce sa zic? Asta e adevarul... Deci injurati-ma linistit, dar dupa aceea ganditi-va daca am spus sau nu corect... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYobY Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 deci nici unu nu a vrut sa imi arate cum, pe intelesul meu, parca is romani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 imm.io - stefanprocopiu.vaslui.rdsnet.ro m-am blocat aici ) ... nu mai vrea sa-mi afiseze tabelele din baza de date. sau nu-i fac eu ce trebuie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zovy52 Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Nu-i faci tu ce trebuie trebuie sa modifica sintaxa nu sa o lasi 1,2,3,4,5,6,7... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYobY Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Rog un admin sa dea delete la Thread-ul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...