mariusman22 Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Youtube listen este un downloader youtube...iti downloadeaza melodia dorita in .mp3 atentie downloadeaza decat .mp3 nu si video'uri...Cum facem ?1. Intram pe site2. Punem link'ul la : Enter Youtube Url3. Apoi avem la dispozitie : Standard Quality si High Quality pentru a se auzi mai bine selectati High Quality4. Dupa ce ati selectat o optiune de mai sus apasati pe butonul " Go " care se afla in dreapta casutei de introdus Url'ul5. Asteptam pana se face 100%.... Apoi dam pe Get You'r Link6. Va incepe descarcarea.Acesta este si unul din sursele mele cu care descarc de pe youtube melodii favorite...Link:Convert YouTube to MP3, Get MP3 from YouTube video, FLV to MP3, extract audio from YouTube, YouTube MP3 - ListenToYouTube.comDaca va placut acest site.. si postarea mea o data cu el... lasa'ti comment Quote
pr00f Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 YouTube Converter - ClipConverter.cc?sta mi se pare mult mai ok, din toate punctele de vedere. Quote