malsploit Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Este cineva pe aici disponibil si dispus sa-mi cumpere o cartela Paysafecard de 50 de lei?Dau echivalentul in orice retea nationala.Aici unde sunt nu am nici un punct payzone. Quote
blaldimaldio Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Salut, am eu una cumparata de 300 RON, ieri si am innebunit, am cautat exchangeri de PSC in Liberty Reserve USD ca ce vreau sa cumpar imi cere Liberty Reserve USD...asa ca imi trebuie neaparat asa ceva. Daca poti sa ma ajuti sa imi dai un site serios sa mi-o schimbe....mama lor, iti cumpar eu un Paysafecard de 50 de lei. Da-mi un PM... Quote
p.cornel Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Este cineva pe aici disponibil si dispus sa-mi cumpere o cartela Paysafecard de 50 de lei?Dau echivalentul in orice retea nationala.Aici unde sunt nu am nici un punct payzone.Dar te poti uita dupa punctele paypoint. Iti poti cumpara din ele paysafecard si totodata poti plati facturile pentru utilitati si reincarca telefonul mobil Quote
Scientific Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 @ak4d3a, locuiesti in mediul rural?Daca nu, la Posta Romana gasesti, de obicei la ghiseul 1, Paysafecarduri . Quote
malsploit Posted October 16, 2012 Author Report Posted October 16, 2012 Data postului:28-12-2011, 05:15 PMEram plecat intr-o zona muntoasa si primisem un pont la pariuri. Am rezolvat problema Quote