Jump to content
eyexro

Problema mail host

Recommended Posts

Posted

Cand incerc sa iti rezolv problema ceva imi spune ca miai dat cam putine informatii in legatura cu ce vrei sa faci

Scoate limba afara din gura , indreapta-ti degetele spre tastiera stoarce putin creierul si scrie ce serviciu folosesti si unde primesti aceasta eroare

Daca e un panel e doar un front-ent si trebuie coborat la un nivel mai jos.

Posted (edited)

Apropo firmele de hosting se nasc ca ciupercile dar varza e varza

Eu cred ca cei de la firma de hosting o sa spuna ca cpanel are un bug

Bafta in alegerea firmei de hosting pe viitor!

"What you see is what you get"

Edited by pyth0n3
Posted (edited)

Intra in consola seriala si creaza un user pt mail , cpanel-ul nu poate face miracole daca nu gaseste executabilele in path

Dar tu nu poti face asa ceva ca depinzi de altii , aia de la firma de hosting nu stiu atunci cine crezi ca te poate ajuta ? Un forum extern poate doar sa admire screen-ul pe care l-ai facut.

Raspunsul e simplu si til explic ca la gradinita

Panelul ii cere o favoare comandului passwd la o anumita adresa prin intermediul unui curier

Daca passwd nu sta acolo curierul ii va raspunde panelului cu un mesaj de genul "Nu l-am gasit"

Panelul iti va arata tie mesajul ca sa poti lua decizii

Tu nu poti lua decizii prin intermediul unui curier

Sper sa iti fie de folos

Cpanel e pentru cei care vor optiuni nu pentru a lua decizii

Cpanel nu e un panel pt admin ci un front end pentru un user care nu a mai vazut un sistem si i-au crescut aripile de sysadmin

Daca serviciile vin inchise sau modificate sau nu corespund la adresa lor cpanel == 0 && 0 == null

Cpanel poate fi paragonat cu o persoana care merge pe strada si dintro data cineva ii taie picioarele de la genunchi in jos .Ce se intampla in acest caz? Eu cred ca cade tu ce parere ai?Poti face miracole ca sa mergi daca nu ai picioare ? Ai stabilitate?

Cand ii pui executabilul unde trebuie si il va gasi nu o sa se mai planga ca nu ii raspunde si iti vei rezolva problema

Un puzzle nu e complet daca nu ii arajezi toate bucatile si pana aici sper sa iti fie clar.

Chiama firma de hosting si vorbeste cu un sysadmin competent de nu dami access cu drept administrativ intrun shell si in 3 minute ai un cont de mail.

Edited by pyth0n3