mariusman22 Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 (edited) Salut RST, vreau sa imi upgradez placa video si am urmatoarea intrebare: aceasta placa de baza :Placa de baza Gigabyte G41MT-S2PT, socket 775 G41MT-S2PT - eMAG.ro [G41MT-S2PT, socket 775] suporta Aceasta placa video :http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-gt430-1024mb-gddr3-128bit-dvi-i-hdmi-pci-e--pN430OC-1GL [GeForce GT430]...... ?P.S: Pe site apare dedesubtul fiecarui produs la componente compatibile dar vreau sa aflu o parere mai garantata.. Edited January 13, 2012 by mariusman22 Quote
dany_love Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Salut marius.Pe viitor sa stii ca nu exista asa ceva ca...""placa de baza nu imi suporta placa video"..este EXCLUS.Exista 2 tipuri de sloturi ""gauri"" in placa de baza...AGP...si PCIEAi plca de baza cu slot PCIE>..ok..iti cumperi placa video pe PCIEai plca de baza pe AGP(alea mai vechi).....ok..iti cumperi placa video pe agp...Cele 2 se mai sus se potrivesc pentru ca sunt pe PCIE amandouaDaca mai ai intrebari te rog sa lasi mesaj...PSlaca aia video nu este buna...adica nu merita 270 de ron.stima Quote