Jump to content
Miss.Ataraxy

[Schimb]PoC-ul meu contra script de modificat referrer-ul

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,respectivilor ce imi visualizati acuma thread-ul!

Caut urgent un script,pentru modificarea referrer-ului transmis de catre browser contra o varianta a PoC-ului meu:

- Aflarea email-ului (Yahoo!) a oricarui vizitator,cu conditia sa fie logat in mail (fara XSS). Cu alte cuvinte: cum poti sa afli id-ul ,de Yahoo messenger, unui vizitator random.

- Varianta PoC-ului care va pot pune la dispozitie este mai efectiva numai pentru un singur id. (se poate si aflarea in "mass-a" dar cu aceasta varianta se poate remedia bug-ul imediat).

Cerintele mele:

-de preferinta sa fie scris in php sau html/javascript .

-sa poate transmita si cookie-ul,exemplu: trebuie sa fac un request catre un site cu cookie-ul adresei respective dar cu referrer-ul schimbat.

Detaliile se vor discuta aici,atat timp cat este la subiect intrebarea si in limita bunului simt.

Va multumesc pentru atentia acordata!

Posted

Ti-am trimis un mesaj privat.

da-mi pm cu detalii de contact si vorbim :)

Adaug si o metoda de a transforma GUID (string-ul ce urmeaza dupa pulse.yahoo.com) in email-ul corespunzator,nu necesita interactiunea user-ului,se face complet "server-side". O sa fac cateva exemple,dumneavoastrea imi da-ti un GUID si eu va dau email-ul corespunzator.