Jump to content
SticKyWoX

Protest ACTA?

Recommended Posts

Posted (edited)

A auzit careva de vreun protest ACTA in Romania? In Polonia au iesit cativa oameni:

ZOE53.jpg

De asemenea Raportorul european ACTA a demisionat în semn de protest | REALITATEA .NET .

Si noi, impatimitii internetului, nu facem nimic? Eu unul nu suport ideea de "dictakkt". Nu am o varsta suficient de inaintata incat sa stiu cum a fost inainte de 89', si nici nu as fi vrut sa am. Prefer ca ai mei sa nu aiba un loc de munca civilizat decat sa nu am eu libertate. Trebuie ca cei de la ACTA sa actioneze intai, apoi sa protestam? De ce sa nu o facem inainte? De ce sa schimbam ceva cand putem preveni? De ce sa nu urmam modelul altora?:

“As I release this report for which I was in charge, I want to send a strong signal and alert the public opinion about this unacceptable situation. I will not take part in this masquerade.”

Kader Arif, rapporteur for ACTA in the European Parliament

(Sper ca cei de la StopACTA sa nu se supere ca am luat citatul de pe site-ul lor si sa inainteze o reclamatie la AKKT.)

Eventurile pe Facebook nu vor rezolva nimic. Cei de la ACTA nu se vor lasa intimidati de asa ceva. Nimeni nu s-ar lasa intimidat de proteste pe Facebook. So, ati auzit de vreun protest SERIOS organizat in Romania?

EDIT:Asteptati ca un membru sa lase reply ca voi sa fiti de acord cu el? De ce va lasati mereu condusi? Care-i scopul? Va e frica ca va faceti de cacao? Parerea ta conteaza!

Edited by SticKyWoX