CristianRoflmao Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Salut.Are un prieten un telefon HTC HD2 si i spart ecranu. Si-a luat altul nou si nu stie sa si'l puna.Cam cat costa sa'l duca la service sa'i puna aia display-u?Display-ul il are cumparat dar trebuie pus? Cam cat costa? Quote
dixongsm Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Manopera difer? de la tehnician la tehnician ?i de la service la service. Totu?i cred c? întrebarea ta era mai potrivit? pe un forum de profil sau direct la un service gsm. Un pre? aproximativ: 40>70lei- f?r? nici un fel de garan?ie. Quote
CristianRoflmao Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 Manopera difer? de la tehnician la tehnician ?i de la service la service. Totu?i cred c? întrebarea ta era mai potrivit? pe un forum de profil sau direct la un service gsm. Un pre? aproximativ: 40>70lei- f?r? nici un fel de garan?ie.off am vorbit cu un service din bucuresti pe yahoo si o zis ca costa 100 ron.vorba ta difera,dar la mine sper sa fie mai ieftin ! Quote
dixongsm Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Poftim ieftin... P.S. Nu este tocmai simplu de înlocuit... un tehnician cu experien?? nu ?i-l schimb? pe un pachet de ?ig?ri si o cola Quote