joro.p2bro Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) Salutare la toti/toate si bine v-am gasit.am dat peste acest forum,spun cu sinceritate, cand citeam fascinat "munca" membrilor RST. Precizez ca sunt foarte novice in orice fel de exploit,dar cred ca pot preciza cu o deplina siguranta ca sunt cel mai dornic sa invat toate aceste tehnici.si ca sa raspuns anticipat celor care ma vor acuza ca vrea sa "ajung bogat": in nici un caz.sunt doar un roman plecat din tara lui pentru ceva mai bun,satul de toate acuzatii false si nefondate care i se aduc tarii lui si vreau sa ripostez.dupa cum am vazut protestele de 2 saptamani din toata tara nu au creat mare lucru deci am hotarat sa fac tot ce pot pentru a invata metode mai subtile si in acelasi timp eficiente. Daca cineva ma gaseste ca fiind o fire decenta si care merita sa fie invatata ceva...poate da reply aici si dupa se va vedea.Multumesc anticipat si mai ales sunt foarte mandru de voi baieti. Edited January 31, 2012 by aelius RST not RNS - thanks. Quote
Javier Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Bine ai venitVad ca esti din Tivoli,am stat si eu 1 an pe acolo Te sfatuiesc sa inveti un limbaj de programare,cauta pe forum sunt o gramada de tutorialeNumai bine Quote
joro.p2bro Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 a da? pe unde ai stat mai exact? :> Quote