The_Cod3 Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Va salut. Am si eu o problema si sper ca aici pot gasi raspunsul: Deci.... Se da un Router Wireless Huawei HG655B Romtelecom, care il am in una dintre cele doua case....problema care ar fii....in cea de a doua casa am semnal foarte slab, adica 1 linie maxim 2, si merge jalnic, dar in casa in care este routerul semnalul este ok. Distanta intre case nu ar fii decat maxim.....10 metri. Mentionez ca deocamdata routerul este pus langa geam...adica in camp deschis catre casa in care am semnal slab. Daca imi poate spune cineva cum sa procedez, adica daca ii pot amplifica puterea sau ceva de genul, stiu ca nu se poate atasa o antena la el.... Va multumesc Quote
actunderdc Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 In camera in care ai 1-2 liniute cumpara un adaptor wireless pe usb care sa il tii pe pervaz afara. Iti recomand pe acesta: Adaptor wireless TP-LINK TL-WN7200ND, USB 2.0 TL-WN7200ND - eMAG.rope care il detin si eu.Prezinta 2 avantaje:Are o antena destul de puternica (5dbm parca) si prinzi mult mai multe retele wireless.Are cablul usb destul de lung (si poate fi prelungit cu un prelungitor usb) Quote
The_Cod3 Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Eu am pe laptop placa incorporata de wireless, dar posed si asa ceva Placa de retea wireless Serioux N150UD. este bun? Si spui ca sa prelungesc stickul acesta cu un cablu da? multumesc Quote
LLegoLLaS Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 fa-ti 15m de cablu utp si ai rezolvat problema.HG655b are 4xutp Quote
The_Cod3 Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Asta e valabil doar pentru laptop.....eu aveam nevoie in special de mai mult semnal pentru ipad ca il folosesc mai intens, si el tot c-am asa prinde semnal slab, 1-2 liniute.....dar e bine daca as rezolva si cu laptopul. Quote
actunderdc Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 In acest caz, cea mai ieftina si cea mai buna solutie:Iti cumperi cablu utp de 15-20m + mufe.Iti achizitionezi un router wireless (75 lei).Cablul il bagi in routerul de la care ai net si in routerul achizitionat de tine. Quote