SilentHawk Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Buna! Ma gandeam daca tot sunt aici multi hackeri si tot felu de persoane pricepute in domeniu de hacking si de astea...poate stiti voi un TRADE HACK pt METIN2 sau servere de METIN2..Nu vreau comentarii de genul "alt obsedat de metin2..:-B" , va rog oameni buni ,joc de 3-4 ani , si am alte pasiuni, nu sunt obsedat sau ceva de genul.Nu cer raspuns cat mai rapid..deoarece joc metin2 doar cand ma plictisesc..iar pe RST CENTER,la fel ca toti ceilanti , gasesc mereu ceva nou si care imi place . MULTUMESC
unknown. Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Nu se pune nimeni sa faca trade hack pentru ca cine stie sa faca nu joaca jocul ala de rahat:)
ShadowWhite Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 1. Sa mori tu ca stai pe rst cand te plictisesti ? Join Date 04-02-2012 Ai venit aici ca sa ne tulburii linistea pe data de 4 a 2 a 2012 adica ieri !2. Aproape totii de aici uram jocu' ala stupid3. Cei cu mesaju asta ma ? " Nu vreau comentarii de genul "alt obsedat de metin2.." , va rog oameni buni ,joc de 3-4 ani , si am alte pasiuni, nu sunt obsedat sau ceva de genul "Se vede clar ca esti SUPER OBSEDAT> Get a life.Rog un admin sa stearga topicu + ban user.
shaggi Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Bre shadow, te crezi dumnezeu? nu iti mai da aere ca iti pute gura;)Omu' a rugat sa nu fie injurat si luat cu comentarii gen ala al tau, de ce dracu nu iti vezi de treaba ta?Daca nu stii programare ce plm te chinui sa raspunzi la topicul asta?
ShadowWhite Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 @ SlientHawk ti-am pus nervii la incercare? )))) hai ca mai spart.@ Shaggi ooo dusmanu meu preferat ce faci buby ? mai ti frica ca iti fur datele cu Team Viewer? :0PS: Shaggi iti pute tie gura
shaggi Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Mai am ceva de spus, bineinteles off topic:)Tu ai plecat de pe 4metin ca ai luat ban, asa mi-ai spus, din cate stiu fanu'ala anonim a lu'TK erai chiar tu, ce ciudat:))
Guest Kovalski Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 @Shadow lasa pe altii sa decida asta. cum i-am spus si lui iti spun si tie NU suntem toti la fel. poate cineva se va oferi sa il ajute asta nu o poti decide tu.sfat:intrii, citesti si daca stii si doresti sa ajuti postezi daca nu rezuma-te la citit!daca ne comportam cu toti la fel cum te comporti tu acest forum se va duce dracu.de aceea este nevoie sa dam dovada de respect reciproc si bun simt.am incheiat subiectul.