PunjabHaker Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 vreau sa fiu reviewed ca vanzator de conturi de seller aici, vand conturi de seller, cc-uri full info de DE, FR, RO, MD, RU, JP, USA, ES, CZ, IT, pin-uript admini: ce tre sa fac sa fiu reviewed ?pt useri: care vor sa cumpere prv me pentru preturi Quote
M4Nu Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Frate eu nu am nevoie decat de 9 usd (Vreau sa cumpar Counter-Strike prin steam)daca ma poti ajuta te rog da-mi privat sau add (YM) bad_atitude_ultras BTW: WeLlcome! Quote
PunjabHaker Posted December 17, 2006 Author Report Posted December 17, 2006 nu conteaza cati bani iei dupa prima utilizare cardu nu mai e bun si in loc de 9$ poti sa scoti 1000$ la o confirmare de wu.astia care cumpara carti nu cumpara ca sasi cumpere jocuri ca tine Quote
M4Nu Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 PunjabHaker wrote: nu conteaza cati bani iei dupa prima utilizare cardu nu mai e bun si in loc de 9$ poti sa scoti 1000$ la o confirmare de wu.astia care cumpara carti nu cumpara ca sasi cumpere jocuri ca tineStiu.. dar nu ma bag la dastea.. vreau doar jocul meu preferat (pot achita la banca suma da mi-e lene) Quote