DuTy^ Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Salut, de curand m`am decis sa imi fac propriul blog.Some KnowledgePareri, sugestii, critici. Le astept pe toate Daca exista probleme cu functionalitatea blogului, reply here Quote
Isaac Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 no sa mai ai domeniu in 2-3 zile. Quote
DuTy^ Posted February 11, 2012 Author Report Posted February 11, 2012 Daca poti sa si spui de ce, in acelasi post, ca sa nu pierd timp si resurse sa mai postez incodata intrebantu`te "de ce?" Quote
Isaac Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 astia de la dot tk si-au luat-o serios in cap, dau o infinitate de domenii free dar le opresc din motivele lor proprii dupa 2-3 zile de utilizare.Un exemplu:The Dot TK Abuse and Copyright Infringement department hasvisited your website today.Unfortunately we have to say that today we cancelled your domain R4ZONE.TK.At this stage, anyone, including yourself, is able to (re)register the cancelleddomain R4ZONE.TK.However, upon registration, an actual working website is needed to completethe registration process.We thank you for using Dot TK.Dot TK Abuse / Copyright Infringement teamP.S : Nu conteaza continutul! Quote
shaggi Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Astia le opresc daca nu ai vizite si il tii degeaba;)Eu am cateva domenii de mult timp si nu au fost oprite:))Continut Warez, scripturi si toate rahaturile+ niste loguri de stealere si cateva grabbere:)Blogul e bun daca te tii de el;) Quote
DuTy^ Posted February 11, 2012 Author Report Posted February 11, 2012 am un domeniu de la ei de vre-o 6 luni pe care este chat`ul claseii mele de la scoala, nu il prea viziteaza nimeni, si in ca e up...nu incalc vre`un copyright (cred), sa treaca ceva timp si imi cumpar eu si domeniu, dar acum no money... Quote
thedark Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Mda ...frumos blogu Dar parca structura este un pic mare Vezi dimensiunile la poze/texte Iti mareste pagina Quote
bt.ionut Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 O come on, chiar iube?ti a?a mult scriitorii români ?! Am intrat, i'am v?zut fa?a lui eminescu, ?i am ie?it. GOD, my eyes hurt ! Quote
DuTy^ Posted February 11, 2012 Author Report Posted February 11, 2012 bt.ionut: Ceea ce dispretuiesti tu, este atat de mare incat iti vine greu sa crezi ca exista . Multi ar vrea sa aiba ce are/avut romania, si noi ne batem joc....@the dark: da, inca nu e terminat de tot... Quote
DuTy^ Posted February 27, 2012 Author Report Posted February 27, 2012 I`am facut un mic upgrade sper sa mearga www.someknowledge.tk Quote
the wolf Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Daca ai tot blogul in engleza, ai putea sa faci si About Me tot in engleza. In rest e bine, numai sa nu fii facut copy-paste de pe undeva, ca atunci nu valoreaza nimic. Quote
aaa1 Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Salut, de curand m`am decis sa imi fac propriul blog.Some KnowledgePareri, sugestii, critici. Le astept pe toate Daca exista probleme cu functionalitatea blogului, reply here Netcraft:Risk rating 100%, asa ca trebuie scazut spre zero.Design:foarte frumos.Felicitari.Chiar e atractiv si da bine, esti atras sa il citesti. Quote