XtremeGamer Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 (edited) Treaba functioneaza in felul urmator :Cine vrea invitatie pe TorrentLeech , TranceRoute , Waffles , Bit-Gamer si IPTorrents va trebui sa isi cumpere invitatia de la ei si eu o trimit.Preturile difera intre 3-25 $ , cine vrea sa stie mai multe , PM me si va voi da un SS cu pretul de pe tracker !Daca vreti o invitatie pe alt tracker gen , Bitme-TV , Goem , RevTT , tehconnection , TTi si altele , spune-ti si voi incerca sa fac rost + ca bonus veti primi si o invitatie pe BIT-HDTV !Tot ce este aici este contra-cost , nu accept schimburi decat daca aveti TranceTraffic si pentru ce-i care au deja invitatii pe trackere-le de mai sus , faceti-va topic si dati-le , nu postati aici!Eu nu castig nimic , nu iau nici-un ban , eu voi primi doar VIP !L.E : primu servit primeste si o invitatie pe freshon.tv Edited February 19, 2012 by XtremeGamer Quote
XtremeGamer Posted February 21, 2012 Author Report Posted February 21, 2012 Un cont TorrentLeech de vanzare = 4 euro PP Quote