gogusan Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 auto INCHIDERE topicuri dupa x zilede ce?m-am saturat sa vad useri care posteaza pe posturi din 2009 cu mesaje gen "frumos,ms", si sa-mi apara ca topic necitit.nu-mi sariti in cap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 este cam complicat...pentru ca exista topicuri interesante si din 2007...poate numai sa se faca o arhiva cu "old threads" sau sa fie inchise dar nu sterseintradevar mai sunt "orbeti" care posteaza fara sa beleasca ochii cand a fost deschis respectivul topic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 pai nu sa se stearga, doar sa se inchida, daca vrei sa postezi ceva de interes in topicul inchis, exemplu din 2007, dai pm la moderator pt deschidere! (dar ma indoiesc ca mai posteaza cineva "ceva interesant" pe topicuri vechi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Pretty good idea, mai ales in ultimul tau mesaj, sau un sistem simplu care daca vede frumos si ms unul dupa altul(sau combinatii similare) sa nu te lase sa postezi mesajul. As face eu un sistem, dar nu am experienta in php coding :\ Si sincer sa fiu, nici chef xDAuto-inchidere dupa fix un an de la ultima postare ar fi ok, si doar cei cu un numar ridicat de posturi+o vechime oarecare sa poata sa redeschida doar pentru un singur post: al lor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isaac Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 platforma pe care este bazat site-ul dispune de aceste caracteristici, doar trebuie convinsi adminii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 (edited) Exista un modul pt. vBulletin care inchide automat thread-ul dupa x zile. Automatically Close Old Threads After X DaysAcum ramane la latitudinea adminilor sa il studieze in cazul in care nu il au implementat. Edited February 20, 2012 by mengele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isaac Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Exista un modul pt. vBulletin care inchide automat thread-ul dupa x zile. Automatically Close Old Threads After X DaysAcum ramane la latitudinea adminilor sa il studieze in cazul in care nu il au implementat.Pluginul sugerat de tine este vechi ---vB Version: 3.6.2--- , versiunea utilizata de forum e 4.1.10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Pluginul sugerat de tine este vechi ---vB Version: 3.6.2--- , versiunea utilizata de forum e 4.1.10 merge si pe 4.1.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isaac Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Da, dar exista posibilitatea existentei unor bug-uri grave de compatibilitate, e facut in 2006.... ce sa mai.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
actunderdc Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Sunt de acord cu aceasta idee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 S-a mai discutat pe tema asta.In unele cazuri se revine cu update asupra unui lucru ceea ce este permis.In plus,impotriva celor care fac (posturi inutile si topic-reviving) exista reguli si risca ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...