Jump to content
backdoor

Speed SMTP Scaner - Windows

Recommended Posts

Posted

Xml3E.jpgSpeed SMTP Scaner este un scaner pentru serverele de SMTP, care scaneaz? o raze de IP'uri ?i cauta OPEN RELAY SMTP (care permit trimiterea de email-uri fara autentificare).

Arhiva contine si Serial License.

Distractie placuta.

PS: Unii provideri din Romanica blocheaza portul 25 incoming si outgoing. F bun pt un server 2k , 2k3 pe care nu intra adminul f des.

Posted
L-am postat si eu anul trecut. Scuze de Off-Topic

tu ai prins ceva cu el, de cand il ai? si intrebarea e valabila pt toata lumea care l-a folosit in trecut si acum de cand este postat iar.

Posted
Eu am vazut ca merge si cam atat, nu l-am folosit. Speed ala din nume se traduce defapt Slow SMTP Scanner, e o panarama din punctul meu de vedere.

da mi-a prins si mie la 65000 de ip, mi-a dat vreo 5 bucati bune..

aia e.. dupa ce merge si pe win, aku ce mai vrei.. :)

Posted
am pus si eu la scanat pana maine , revin cu rezultate

edit : e o rasnita , a scanat 2 zile si nu a prins nimica

depinde ce cls de ip ii pui.. eu de ex am prins cam de fiecare data.. azi de ex: pe la ora 4 i-am dat o cls, si acum dupa 5 ore si ceva are deja vreo 3 gasite.

dar oricum e trist.

Posted
Dupa 5 ore ARE DEJA ? Bazandu-ma pe formularea ta inteleg ca numarul 3 este magic, mai exact ai fost placut surprins ca a prins 3.

SUX, praf, orice cacat de scanner facut pentru windows o sa o suga intotdeauna.

mai citeste odata ce am scris si cui.. mai precis, la ce comment am venit cu reply.

Omu s-a plans ca nu a prins in 2 zile nimic si i-am zis ca depinde de cls de ip pe care o pune.. si cum am mai zis, "e trist".

Acu intelegi ce vrei.

Posted
cam pe ce clase se obtin rezultate ? pana acum eu nu am fost asa norocos...

uite-te aici: Major IP Addresses Blocks By Country

ai ip-urile alocate fiecarei tari.. si bagi la incercat orice ip range care are alocate peste 100.000 de ip-uri.

asta ca sa iti faci o idee, dar e pierdere de timp, cele mai multe sunt limitate dupa un numar de email-uri trimise..