backdoor Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Speed SMTP Scaner este un scaner pentru serverele de SMTP, care scaneaz? o raze de IP'uri ?i cauta OPEN RELAY SMTP (care permit trimiterea de email-uri fara autentificare).Arhiva contine si Serial License.Distractie placuta.PS: Unii provideri din Romanica blocheaza portul 25 incoming si outgoing. F bun pt un server 2k , 2k3 pe care nu intra adminul f des. Quote
taifu Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 as dori si eu o clasa mai buna de ip pentru smtp..e bun scannerul testat si verificat! luati cu incredere Quote
Cartus_C Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 L-am postat si eu anul trecut. Scuze de Off-Topic Quote
microbu Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 L-am postat si eu anul trecut. Scuze de Off-Topictu ai prins ceva cu el, de cand il ai? si intrebarea e valabila pt toata lumea care l-a folosit in trecut si acum de cand este postat iar. Quote
Cartus_C Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Eu am vazut ca merge si cam atat, nu l-am folosit. Speed ala din nume se traduce defapt Slow SMTP Scanner, e o panarama din punctul meu de vedere. Quote
microbu Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Eu am vazut ca merge si cam atat, nu l-am folosit. Speed ala din nume se traduce defapt Slow SMTP Scanner, e o panarama din punctul meu de vedere.da mi-a prins si mie la 65000 de ip, mi-a dat vreo 5 bucati bune..aia e.. dupa ce merge si pe win, aku ce mai vrei.. Quote
bambucelucu Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 (edited) am pus si eu la scanat pana maine , revin cu rezultateedit : e o rasnita , a scanat 2 zile si nu a prins nimica Edited March 2, 2012 by bambucelucu Quote
microbu Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 am pus si eu la scanat pana maine , revin cu rezultateedit : e o rasnita , a scanat 2 zile si nu a prins nimicadepinde ce cls de ip ii pui.. eu de ex am prins cam de fiecare data.. azi de ex: pe la ora 4 i-am dat o cls, si acum dupa 5 ore si ceva are deja vreo 3 gasite.dar oricum e trist. Quote
microbu Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Dupa 5 ore ARE DEJA ? Bazandu-ma pe formularea ta inteleg ca numarul 3 este magic, mai exact ai fost placut surprins ca a prins 3. SUX, praf, orice cacat de scanner facut pentru windows o sa o suga intotdeauna.mai citeste odata ce am scris si cui.. mai precis, la ce comment am venit cu reply.Omu s-a plans ca nu a prins in 2 zile nimic si i-am zis ca depinde de cls de ip pe care o pune.. si cum am mai zis, "e trist".Acu intelegi ce vrei. Quote
diamondd Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 cam pe ce clase se obtin rezultate ? pana acum eu nu am fost asa norocos... Quote
smbgpla Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 incearca 70, 71, 72 sau 200. Cam pe aici gasesti in general cele mai multe (daca vrei sa-i faci un test sa vezi cum si cat prinde). Totusi, nu-s cine stie ce... Quote
microbu Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 cam pe ce clase se obtin rezultate ? pana acum eu nu am fost asa norocos...uite-te aici: Major IP Addresses Blocks By Countryai ip-urile alocate fiecarei tari.. si bagi la incercat orice ip range care are alocate peste 100.000 de ip-uri.asta ca sa iti faci o idee, dar e pierdere de timp, cele mai multe sunt limitate dupa un numar de email-uri trimise.. Quote
napoletanii Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 daca vrea careva il pot face usor pe linux , e mai rapid Quote