albertynos Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Salut,Dupa cum am obisnuit in ultimul timp...caut baieti care vor sa faca bani! Cred ca cei cu care am lucrat au fost multumiti insa :De data aceasta am nevoie de 2 designeri profesionisti (Photoshop + Adobe Image) care vor sa faca cateva sute de euro!Trebuie sa cunoasca photoshop la nivel avansat si Adobe Image la fel!Sa fie capabil sa realizeze coperti de carti + interiorul acestora dupa cerinte + imaginatia lui!Sa fie capabil sa faca designul la o pagina web! Atentie nu caut programator, am deja!Poate nu pare prea greu ce am descris eu aici dar cand a venit vremea sa se puna pe treaba toti au dat inapoi!E vorba despre un proiect de viitor al unui lant de site-uri de tip membership din Romania care au succes de cativa ani de zile!Astept datele voastre de contact, de preferat adresa valida de mail / ID Skype / Nr Tel!Rog seriozitate! Quote
Am.I.Evil Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 salut.am citit postul tau si sunt interesat de oferta ta,si deoarece imi petrec mai toata ziua in photoshop am zis sa fac si eu o incercare.numele meu e george si asta e nr meu 0751065189 sau pe messenger la grui_sanger@yahoo.com.skype trebuie sa`mi fac.o zi buna sa ai Quote
dezierr Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Salut sunt si eu interesat . Am experianta avansata in Adobe Illustrator ,Photoshop si Image .Sunt freelancer dar te pot ajuta cu mare drag. Ma poti contacta pe Y!M : t.hotel51@yahoo.com Quote