vanish Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 smsglobal.com vad ca a renuntat la serviciile de sms number spoofing, este adevarat, sau doar au adoptat alta politica?din cate stiu nu exista un inlocuitor cu aceleasi functii... Quote
secure Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Exista si servicii romanesti care contra unor sume modice te lasa sa ai aceleasi features. Parca si Bulk SMS Gateway - Campanii de marketing prin SMS|promotii SMS|campanii SMS|campanie SMS|MMS|WAP|promotie SMS|bulk SMS - SMS Gateway ofera asta la preturi foarte decente. Quote
vanish Posted February 27, 2012 Author Report Posted February 27, 2012 Exista si servicii romanesti care contra unor sume modice te lasa sa ai aceleasi features. Parca si Bulk SMS Gateway - Campanii de marketing prin SMS|promotii SMS|campanii SMS|campanie SMS|MMS|WAP|promotie SMS|bulk SMS - SMS Gateway ofera asta la preturi foarte decente.am platit si nu merge imi apare de la 2273 e vrajeala pe fata, bine ca nu am platit mult Quote