xTremeSurfer Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Salut tuturor . Sunt nou aici , am contul de 1 sapt sau ceva mai mult . Am 16 ani si as vrea sa invat programare in linux , programare in general si cate ceva despre php , js , bazele incat sa stiu si eu sa folosesc 1-2 hacking tools . Niste sfaturi ? Edited March 11, 2012 by xTremeSurfer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexEbola Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Eu te sfatuiesc sa citesti mult ! sa citesti discutiile baietilor si sa rupi franturi din ele ... ei stiu deja "jocurile" .Cand citesti un termen si nu stii ce este, il cauti pe google imediat si te documentezi. Nu te va invata nimeni cum sa le folosesti, ce inseamna, ce presupune.Eu de 4 ani nu am mai facut nimic ... ca de ... dar recuperam .Succes ! Edited March 11, 2012 by AlexEbola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varlan Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 Multumesc AlexEbola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...