ronin33dan Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Cititi mai intai cate belele sunt si apoi luati voi decizia daca mai vreti belle....foarte multe aplicatii nu mai functoineza,multe aplicatii iti dispar din telefon,nu-si face backup corect si pierzi o gramata de date ,mesaje si alte ale,Kaspersky daca-l ai instalat iti blocheaza orice fel de comunicatii de date gprs sau wifi chiar si cu firewall-ul pe OFF.....Dupa care aplicatii ca, remote drive nu mai exista,joiku hotspot premium care l-am avut este disparut,foarte multe aplicatii care erau standard nu mai apar in telefon....si ce mi se pare cel mai de kkt aplicatia ''SOCIAL'' trece ca si default si nu mai poate fi dezinstalata.....Citi mai multe...AICI si AICI si AICI....adio Symbian !!!....WELCOME Motorola RAZR Android Quote
voodoo Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 bai.. sincer si eu am probleme. eu mi-am facut update la symbian acum 1 an si acum incep sa am probleme. imi dispar aplicatii si o ia razna rau. Quote
OvidYycK Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Nu.i adevarat... Belle merge de 10 ori mai repede decat Anna si probleme tale le poti rezolva cu cateva mod.uri... Mie pe Anna nu imi mergea gps.u acum cu Belle de ce merge?... Quote
atomyku Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 pe telefoanele mai vechi cu simbian la upgrade e posibil sa faca figuri dar pe telefoenele mai noi nu sunt probleme. Quote
ronin33dan Posted March 14, 2012 Author Report Posted March 14, 2012 Majoritate nokia C7 au probleme citeste pe forumul nokia sa vezi cati se plang si cati au pierdut softuri care au fost cumparate tot de pe mizeria lor de ovi cu bani destul de multi...ex:joiku hotspot=8£(uk)....si multe altele Quote