Jump to content
Dr4k3

"Boala" IRC

Recommended Posts

" Boala " IRC a aparut nu de mult si in Alexandria . Cand toata lumea era fericita si fiecare isi vedea de treaba lui, se plimba cu prietena intr-un parc , sau urmarea un film de calitate * caci cinema nu`I in Alexandria * , a aparut ca un virus ce se numeste mIRC32.exe

Virusul ca despre el fiind vorba s-a raspandit destul de repede si cuprinde acum varste intre 7ani si chiar ajungand sa faca ravagii si la persoane de peste 40 de ani. Si nu ca ar fi chiar atat de rau dar in S.U.A John un mic copilas de 8 ani isi impusca mortal un coleg de clasa pentru ca nu vroia sa-i imprumute bani sa se duca la internet , cu pistolul tatalui care era politist. Vezi asta inseamna sa nu-i dai celui mic cand are nevoie de ceva . Intr-un interviu dat CNN micutul John afirma ca parintii lui il bateau destul de des si nu prea il lasau sa iasa din casa sa se duca la internet si motivand ca nici de o situatie materiala buna nu avea parte "I was selling my food to get money to spend on IRC" cum zice el cu propriile sale cuvinte...

La noi treaba cu mIRC-ul este destul de simpla avand in vedere ca asa zisele "combinatii" se fac acum numai si numai pe IRC. Ce se intampla , te scoli de dimineata , te duci la baie te speli pe ochii si esti incantat de faptul ca inca mai locuiesti cu mama si cu tata care iti mai pot da cate 30000 sa stai si tu 2 ore bune pe chat. Daca ii mai bati putin "la cap" poate obtii si ceva bani de tigari sau de o "gura de suc". Te imbraci si te grabesti repede spre prima sala de internet care iti iese in minte sau in cazul tau la sala care practica preturile cele mai ieftine si pornesti grabit sa apuci si tu un calculator...Intri in sala , te asezi la cel mai retras calculator sa nu cumva sa te vada cineva ce scrii , anunti ca vrei sa stai o ora si mai spui pe urma daca continui inca o ora ca cine stie poate pui mana pe ceva mai repede decat te astepti. Iti "tragi" repede un nick de genul "Hai-in-2" , "Gigolo" sau "tare-si-mare" si pornesti la vanatoare de femei.

Prima care iti iese in cale este bineinteles "mica-15" care te intreaba curioasa un "asl pls" "care este mancarea ta preferata" "sau unde iti place sa te plimbi in natura" si iti arunca triumfatoare asl-ul ei "15 f alexandria" . Bineinteles ca nu stai sa-ti pierzi vremea dai click dreapta apoi selectezi butonul ignore si il apesi cu sete sa treci la ceva mai serios ca de exemplu "Natasha22". Incepi cu sharmul tau ca "natasha este un nick superb" si ca probabil " esti o femeie frumoasa si unei femei frumoase ar trebui sa i se zica de cel putin 10 ori pe zi ca este frumoasa" si o dai pe spate cand ii zici ca "deci trebuie sa recuperez timpul pierdut - esti o femeie frumoasa". Ea te vede asa de luminat isi incepe descrierea uitandu-se in monitor si vazandu-si fata palida de 16 ani in monitor si zice "1.78m blona albastri 54kg" care bineinteles te face sa inebunesti si sa-ti bati parinti casa sa-ti dea bani de mirc. O intrebi repede daca n-ar vrea sa discute despre toate asta la o plimbare fiind stresat de faptul ca tocmai acum supraveghetorul de sala te anunta ca mai ai doar 10 minute de stat. Gandindu-se probabil la faptul ca acasa probabil o asteapta o bataie grozava daca intarzie si ca trebuie sa fie acolo devreme , iti arunca repede pastila si iti spune ca " as fi incantata sa ma intalnesc cu tine"

Esti foarte incantat de acest lucru si o inviti repede la o intalnire la 19.30 ca sa ai timp sa treci repede pe acasa sa ma apuci sa mai iei doua linguri cu mancare sa te speli putin pe fata si sa te dai cu deodorant , in fata la Cafe-Internet sau undeva in spate la BEEP (aici am taiat publicitatea) , daca cumva tie frica ca ar putea fi muma padurii. Si ea foarte grabita sa ajunga acasa zice ca da ar fi incantata sa te intalneasca fapt care te face sa zambesti si sa-i faci pe cei din sala sa se uite la tine , ca la un Gladiator. Ii mai spui odata ca o astepti acolo si o faci sa inteleaga ca trebuie sa vina sigur si apesi fericit butonul X din partea de sus a monitorului moment in care seful de sala te anunta ca tocmai ai terminat timpul .

Dai fuga repede acasa sa te rogi de parinti sa te mai imprumute cu 30 de mii sa ai bani de 2 sucuri la Internet Cafe si inca 5000 mii sa apuci sa iei si tu 5 tigari care sa le fumezi cand vei ramane in primele 5 minute fara subiecte de conversatie si pleci pregatit spre locul faptei. Trebuie sa ajungi acolo cu 10 minute mai devreme sa nu pari neserios ca nu ajungi la timp sau daca nu esti sigur ca ceasul tau "ASEIKON" nu functioneaza bine . Ajungi acolo iti aprinzi prima tigara si tragi din ea cu placere ca. Nu cumva cand ajunge sa te vada chiar asa cu mainile goale sau sa te vada ca esti un profesor si reusesti sa faci chiar cerculete de fum. Te mustreaza momentul asteptarii si iti mai aprinzi o tigara ca sa mai ai rabdarea sa mai astepti inca 10 minute peste termenul limita de intalnire. Trece deja jumatate de ora de cand astepti si te intrebi oare daca nu si cel care asteapta langa tine este o posibila victima a aceleiasi tipe. Te uiti la lumea care trece prin jurul tau si parca toti se uita la tine si numai nu spun " stii ce scrie pe tine (AM FOST PROSTIT SI MA DOARE) nu vrei sa-ti dai pancarda jos" si te unfurii stii ultima tigara din cele 5 pe la jumate si te grabesti cu pasi rapizi spre casa.

Ajungi acolo iti mai dai repede cu apa pe fata sa-ti treaca ameteala si te consolezi cu faptul ca se poate intampla oricui. Te imbraci repede in pijama , te bagi in pat si lenevezi in fata televizorului gandindu-te la faptul ca si maine e o zi si ca poate pui mana pe ceva!!!

Personajele din aceasta mica povestire sunt fictive , orice asemanare de caracter, mod de exprimare, sau denumire este probabil o simpla coincidenta!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...