Adiii.zaneboy Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Salut baieti, am vazut ca va pricepeti la php As dori si eu putin ajutor Vedeti voi..eu am un site , nu sunt sigur daca pot posta linkul de la site here Oricum, ce vreau eu si nu reusesc e ... cand intra cineva pe site "Login" sa se vada acolo ca e online. si cand iese sa fie offline .ceva ca un shoutbox.Daca stie cineva sa ma ajute , o sa le multumesc mult de tot. Am inebunit, am incercat tot ce am stiut Quote
totti93 Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 (edited) Foloseste o baza de date. In tabelul unde doresti sa tii utilizatorii sau starea utilizatorilor faci asa:UPDATE tabel SET status = 1 WHERE userid=...Si la query-ul care verifica status-ul:$result = mysql_query("SELECT username, status FROM tabel WHERE userid=$uid");if ($row = mysql_fetch_array($result)) { echo $row["username"] . " is "; if ($row["status"] = 1) echo "online"; if ($row["status"] = 0) echo "offline";} Edited March 14, 2012 by totti93 Quote