Jump to content
LibrarianWPR

\nHello World

Recommended Posts

Posted

Sunt Addicted IT,Stiu Limba Romana,Rusa,Italiana,si Engleza,si Studiez Japonesa, JavaScript(jQuery,Ajax),SQL,Python

Am deja facut Html5&Css3,si urmesc sa studiez Perl,C si C++

Urasc Php,Vb,.NET,ASP,Windows.

Va Propun un Social Coding(notforum) Numit : Bisquits E pe invitatie,(deci privat)ori ceri intrarea si,oricum hai un test de facut cu unul dintre astia limbaje de programare:html,css,c,AS2,AS3,php,JavaScript.Bisquits debeà sa nascut are nu mai mult de 2sute de users.Este italian dar targetul este sa devina Global,deci foloseste numai engleza. sunt Pe Twitter @HawkEyeWPR

Posted

De ce mi se pare Google translate? :| La cate limbi stii, si la cunostintele pe care le ai, presupun ca ar trebuii si limbajul sa exceleze. Din cate am inteles de acolo vrei sa faci ceva site privat pe baza de invitatii, in care userii sa dezvolte anumite proiecte si sa faca schimb de cunostinte. E mult de lucru, iti trebuie multi oamenii activi si cu cunostinte, iar RST-ul nu mai este locul unde sa-i gasesti. Oricum, ideea e interesanta, bafta cu ea.

Bun venit :).