LibrarianWPR Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Sunt Addicted IT,Stiu Limba Romana,Rusa,Italiana,si Engleza,si Studiez Japonesa, JavaScript(jQuery,Ajax),SQL,PythonAm deja facut Html5&Css3,si urmesc sa studiez Perl,C si C++Urasc Php,Vb,.NET,ASP,Windows.Va Propun un Social Coding(notforum) Numit : Bisquits E pe invitatie,(deci privat)ori ceri intrarea si,oricum hai un test de facut cu unul dintre astia limbaje de programare:html,css,c,AS2,AS3,php,JavaScript.Bisquits debeà sa nascut are nu mai mult de 2sute de users.Este italian dar targetul este sa devina Global,deci foloseste numai engleza. sunt Pe Twitter @HawkEyeWPR Quote
Sweby Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 De ce mi se pare Google translate? La cate limbi stii, si la cunostintele pe care le ai, presupun ca ar trebuii si limbajul sa exceleze. Din cate am inteles de acolo vrei sa faci ceva site privat pe baza de invitatii, in care userii sa dezvolte anumite proiecte si sa faca schimb de cunostinte. E mult de lucru, iti trebuie multi oamenii activi si cu cunostinte, iar RST-ul nu mai este locul unde sa-i gasesti. Oricum, ideea e interesanta, bafta cu ea.Bun venit . Quote
LibrarianWPR Posted March 15, 2012 Author Report Posted March 15, 2012 propun adica va avertizez ca exista. deja xD Quote