MostWanteD Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 De acceea rugam pe fiecare membru sa ajute cum poate site-ul sa ne revenim cat mai repedecu ce ? Quote
Puya Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 WELCOME BACK. Ne-a fost dor de voi. eu unul voi ajuta cum pot Quote
buRn Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 sysgh0st a scris:Cu niste sugestii,idei, posturi bune.Aveti in stanga la pagina pricipala trimite articole, trimite stiri etc...Aveti un proiect la care v-ati impotmolit sau v-ati saturat sa lucrati singuri va hostam noi pagina proiectului, va ajutam...De aceea sunt aici , sa ajut RST-ul cu ceea ce pot Welcome sysgh0st and teh_lost_byte !EDIT: Sorry am gresit quate-ul Quote
Dr4k3 Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 ajutam ajutam:D:D:D:Drstu e tot ce miam dorit de cand am vazut tastatura incoce sincern nush cum sa ajut...o sa incep prin a posta cat ma tine tastatura Quote
MaHaReT Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 o sa postez 2 tone jumate de cartzi , pt. moment numai ca merge incet , am 20mb/s la upload Quote
Guest Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 StreSs a scris:sysgh0st a scris:Va asteptam ideile cu caldura .(si eu cel putin acuma cu bere )De aceea sunt aici , sa ajut RST-ul cu ceea ce pot Welcome sysgh0st and teh_lost_byte !Ceau Kw3rLn .. ceau Quote
zbeng Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 ce bine ca a venit rst deja ma plictiseam ATI FACUTA treaba buna sys kwe etc place noul design sys daca e mai vb si pe mes Quote
buRn Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 teh_lost_byte a scris:StreSs a scris:sysgh0st a scris:Va asteptam ideile cu caldura .(si eu cel putin acuma cu bere )De aceea sunt aici , sa ajut RST-ul cu ceea ce pot Welcome sysgh0st and teh_lost_byte !Ceau Kw3rLn .. ceau1.Am gresit quate-ul cu sysgh0st AM modificat postul .. 2.Ceau daca zici tu .. , dar nu trebuia sa postezi cine esti ar fi trebuit sa nu te intereseze ! Quote
M4Nu Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 As putea updata sectiunea Mobile Phones , Am o multime de aplicatii in pc , as fii bucuros sa le impart cu voi super jocuri , asta bineinteles daca va intereseaza.. Quote