Guest expl0iter Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Am o saptamana de cand am incercat sa schimb niste bani de pe LR pe AlertPay, dar nici acum nu am primit banii. Posibil sa mai faca magarii astia de la xChanger sau sa fie in vacanta?Am mai facut schimb de la acest site de foarte multe ori, dar niciodata nu s-a intamplat sa dureze mai mult de 48 ore. Acum am 7 zile si ma gandesc sa nu fie scamm; plus ca suma care am incercat sa o transfer este maricica. A mai folosit cineva acest sistem? Edited March 20, 2012 by expl0iter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoryev2008 Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 trimitele un ticket si eu am asteptat o data 8 zile sami transfere, is romanii si deaia se misca mai greu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Am primit pana la urma. Cica au avut prea multi clienti si asteptau sa se stranga fondurile necesare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...