tracky Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Salut . Am nevoie de o sigla pentru un site de promovare a unei firme care produce elemente din fier forjat . Header-ul are dim 700x150 px si culorile predominante sunt nuantele de negru , gri , si putin maroniu . As vrea sa sigla sa contina cuvintele Fier Forjat si sa fie ceva inedit . In schimb ofer un cupon adwords de 200 ron valabil pana pe 30 aprilie . Astept variantele voastre aici si care mi se pare mai interesant va primi cuponul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracky Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 (edited) cam asa as vrea sa arate ..sunt praf la photoshop ..dar as vrea sa fie un om care sudeaza numele site-ului . Si as vreau sa fie creatie personala ..ce am facut eu acolo e luat de pe net.. Edited March 30, 2012 by tracky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 da-mi pm cu un id de mess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wycked Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 (edited) dami pm daca iti place este creatie personala.vezi unde este private ?? este text sapat daca mai vrei cv pe linga scris..cu stylul asta . Edited March 30, 2012 by wycked Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...