DuTy^ Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Ma mut in alta tara si vand cam tot ce am prin casa si pe langa:))Aici aveti un rezumat:Fiind un pasionat incurabil in ceea ce inseamna pescuit, am un intreg arsenal (undite/lansete(carbon), mulinete (de crap[alea mari], dar si mici), scaune, tot ce ai nevoie daca stai mai multe nopti pe balta (trusa cu farfuri, furculite, cutite etc..), senzori. si tot ce ai nevoie pe balta.. daca ai nevoie de ceva si nu am mentionat, cere ca poate am sculele sunt pentru pescuit amator si profesionist. Pret 900 lei pe toate. Am si un home-cinema LG LH-T551 TB 100W 50/60 HzBass: LHS-55Tbw , 4 ohmi (impedance) 300W4 boxe mari + 1 mica , 8 ohmi 140WArata exact ca cel din imagine, este impecabil.Pret 450 lei.Am si o lada frigorifica mare, fara geam deasupra (adica nu se vede inauntru:)) ) , este de vre`o 1m lungime pe 50 cm inaltime vre`o 50cm , daca va intereseaza imi ziceti ca trebuie sa o mut ca sa ii vad tipul.Ok, daca doriti ceva de la mine de prin casa imi zice`ti ) Sunt din Bucuresti. Dau si in afara capitalei.Bani imi trebuie pentru primele luni, cat sa am pentru chirie si mancare, daia le dai ieftine... se mai negocieaza normal Quote
aditzahk Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 ai venit aici sa-ti vinzi casa ? ))))) Quote