bla.bla Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Stie cineva cum pot sa fac asa ceva:http://www.copiat.ro/64-nanocasca-colier-cu-bluetooth.htmlCred ca modificarea bluetooth-ului nu e greu de realizat, mai greu e cu nanocasca care sa preia semnalul de la colier.Multumesc Quote
andr3y Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 iti vand eu ... cumparata tot dupa net, cu bluetooth ... e cu magneti d-aia mici de ii bagi pe timpan... ma cauti pe privat daca e. Quote
bla.bla Posted March 31, 2012 Author Report Posted March 31, 2012 Eu vreau sa-mi fac singur. Nu agreez castile pe timpan. Daca nu reusesc sa-mi fac nanocasca imi cumpar cu 70lei. Vreau sa-mi fac macar colierul. Quote
YO9CWD Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Colierul se face simplu iti ei sarma de 1mm emailata infasori 10 spire eu ca sa ii dau forma rotunda am infasurato pe picioarele unui scaun.Am diametru de 22 de cm.Ei o casca bluetooth ii scoti difuzorul si unde vine difuzoru pui capetele bobinei si asta e colierul castile alea mici nu stiu ce contin nu am vazut nici odata una disecata. Quote