eyexro Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Am cautat pe net scripturi de logare - inregistrare php pe care sa le inserez intr-un site HTML insa.. au prea multe functii si ma complic .. nu stiu decat ceva de baza in PHP..Cei care va pricepeti ..ma intereseaza un script prin care .. utilizatorul sa se poata loga / inregistra atat simplu fara alte functii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Am cautat pe net scripturi de logare - inregistrare php pe care sa le inserez intr-un site HTML insa.. au prea multe functii si ma complic .. nu stiu decat ceva de baza in PHP..Cei care va pricepeti ..ma intereseaza un script prin care .. utilizatorul sa se poata loga / inregistra atat simplu fara alte functii=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))???Si ce vrei sa faca mai exact utilizatorul dupa ce s-a inregistrat si s-a logat? Sa ii arate <h1>Salut ixulescule. Esti inregistrat si logat</h1> ? Edited March 31, 2012 by expl0iter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyexro Posted March 31, 2012 Author Report Share Posted March 31, 2012 (edited) nu... am un quiz PHP care il va putea completa.. pe mine ma intereseaza legatura cu baza de date.. Edited March 31, 2012 by eyexro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valoare Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Poftim: Script inregistrare - autentificare, logare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d33ds Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))???Si ce vrei sa faca mai exact utilizatorul dupa ce s-a inregistrat si s-a logat? Sa ii arateEsti prost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiliBlox Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 uite aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Mai ai nevoie ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...