Totel Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Buna seara.Mi-am instalat pe telefonul meu programul de Shmessenger unde in acea aplicatie poti intra pe facebook , messenger,gtalk,etc . Pe toate merg inafara de facebook , am incercat sa imi fac un username[unde acela ti-l creezi pe facebook] asa cum zice acolo desi cand vreau sa ma loghez pe telefon cu acel username nu merge, imi spune ca id sau parola este gresita, desi sunt scrise corecte . Stie careva ce as putea face ca sa mearga ?Va rog mult , putina atentie pentru mine ^^ . Tnx Quote
shaggi Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Tre sa-ti creezi cont pe site-ul lor si conturile aditionale le adaugi din : optiuni > adaugare cont Quote
Boracime Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Si eu folosesc asta si ma logheaza pe facebook.IO mi-am activat pe messenger o optiune sa pot vorbi direct de pe mess pe chatu de facebook si merge ok. In lista imi arata si cei de pe mess si cei de pe facebook doar ca la facebook imi arata taburi dinalea una cea de pe mess si una cea de pe facebook si numai cea de pe mess imi da lista , la cea de pe facebook arata (0) Quote
lucatoni Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 dupa parerea mea e cel mai bun program IM pentru telefoanele mobile iar daca e configurat cum trebuie folosind setarile proxy are un lag foarte mic . De exemplu pentru Cosmote WNW server: 10.252.1.62 port 8080 Quote