SlicK Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 O functie recursiva de cautare a unui sau mai multe siruri de caractere in numele fisierelor#include <windows.h>#include <stdio.h>bool antimanele(char Path[MAX_PATH]);char *manelist[MAX_PATH]; // array cu numele manelistilormain(){ antimanele("C:\\"); Sleep(100000);}bool antimanele(char Path[MAX_PATH]){ manelist[0]="adrian"; //declaram numele manelist[1]="copilul minune"; manelist[2]="gutza"; WIN32_FIND_DATA search; //variabila pentru cautare char lpTemp[MAX_PATH]; sprintf(lpTemp,"%s\\*",Path); //creem calea directorului HANDLE hFile=FindFirstFile(lpTemp,&search); //cautam fisierele if(hFile!=INVALID_HANDLE_VALUE) { while(FindNextFile(hFile,&search)) { if((search.dwFileAttributes)&&(*search.cFileName != '.')) // evitam "." si ".." { if(search.dwFileAttributes<32) // director { char NextDirName[MAX_PATH]; sprintf(NextDirName,"%s\\%s",Path,search.cFileName); //creem calea noului director antimanele(NextDirName); //cautam recusiv in acesta } else //fisier { char FilePath[MAX_PATH]; sprintf(FilePath,"%s\\%s",Path,search.cFileName); //calea absoluta a fisierului if(strstr(search.cFileName,".mp3")!=0) // duuh { for(int i=0;i<=1;i++) // cautam in numele manelistilor { if(strstr(search.cFileName,manelist[i])!=0) // daca numele fisierului contine un nume de manelist... {// DeleteFile(FilePath); // ..il stergem } } } } } } }} Quote
amprenta Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ms . e de ajutor si nu doar pt ca e antimanele Quote
aristotel Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Tare codul...oricum ar fi trebuit sa stiu sa-l fac...dar vad k am niste goluri mai ales in lucrul cu functiile din windows...La scoala nu te invata ...ms ink o data si sper sa mai apara si alte coduri la fel de interesante. Quote
revolver4200 Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 poti sa pui te rog un link cu executabilul deja facut in c++ , plzz , ms Quote
SlicK Posted March 6, 2007 Author Report Posted March 6, 2007 revolver4200 incearca sa-l compilezi singur cu Dev-C++ http://ftp1.sourceforge.net/dev-cpp/devcpp4.zipPe viitor o sa fac si versiunea 2.0 adica sa caute in tag'urile fiecarui fisier pentru ca e posibil sa existe si fisiere de genul track-1,track-2 etc... Quote
zbeng Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 poftiti mura in gura [url]http://rapidshare.com/files/19730943/asa_cred_ca_e.exe.html[/url]la compiler nu mi-a dat nici o eroare sper sa fie bine Quote
amprenta Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 la ultimu for n-are trebuii <= 2 ? ca altfel nu-l ia si pe "gutza" ... Quote
death_lord Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 si eu mor cand ii vad k cerdar cand am incercat sa compilez mi-a dat mai multe eroriprima fiind k nu are fila pe care ai inclus-o la inceput Quote