Jump to content
Danyel08

Proba care l-a bagat la puscarie pe unul dintre cei mai tari hackeri de la *********

Recommended Posts

Posted

Saptamana trecuta Higinio O. Ochoa III a fost arestat de FBI pentru ca a spart mai multe servere ale agentiilor guvernamentale, dupa care a publicat adresele si telefoanele politistilor.

sursa: Hacking case's body of evidence

Stiti, la un momendat, unu din RST, a afirmat: Da-i drk ca sunt fraieri, sa-i prinda pe toti. Nu am crezut, dar se pare ca avea dreptate!

Posted (edited)

Pwned by EXIF data

Cand am facut un tutorial despre tagg-urile EXIF am avut mai putina popularitate decat topicul cum sa inchizi un cont de facebook.Multi habar nu au ca un asemenea tag detine informatii foarte pretioase care pot fi uploadate oriunde cu imaginea , iar facebook nu modifica tagg-urile si nici MSN.

Edited by pyth0n3
Posted

@novarulles in primul rand as prefera don' pyth0n3 deoarece suna mai bine in al doilea rand toti cei care ati incarcat poze pe facebook facute cu un iphone 3G tocmai ati publicat urmatoarele date:

GPS Latitude

GPS Longitude

GPS Position

Facebook, MSN, Flicker precum si alte site-uri care fac hosting de imagini nu modifica tagg-urile EXIF .

In acest video am introdus un mp3 intro imagine folosind-uma de tagg-urile EXIF dupa care am incarcat imaginea in MSN

Oricine poate descarca o copie cu imaginea si extrage mp3-ul.Cine a spus ca sharing de mp3 comercial trebuie facut doar pe trackere de torrente

se poate face si pe portalul Microsoft sau Facebook.

Embedding mp3 to jpeg image - YouTube

Poate o sa va fie de ajutor

#!/usr/bin/python
#Purpose: Will display the number of Bytes to remove
#Author pyth0n3

import sys
if len(sys.argv) < 2:
print '\n[+] Usage: python showbyte.py <yourfile>\n '
sys.exit()

file = sys.argv[1]
myfile =open(file).read().index("begin-base64")
print "\n" , "[",myfile,"]", "Bytes to remove\n"

#END