gold_sec Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Salut am un nokia 6500s si are probleme cu afisarea ,adica culorile se intrepatrund ,practic fiind imposibil sa reusesti sa distingi ceva.As vrea sa precizez ca am fost cu el la service si mi-au spus ca nici folia ,nici eranul nu e devina(ci ar fi o problema de drivere).As vrea sa stiu despre ce drivere este vorba si daca se pot gasi undeva? Multumesc anticipat Quote
dixongsm Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Despre a?a ceva vorbeau cei de la service: Quote
Sp3L Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 si eu am 6500s, si cand mi-a facut asa ceva, am mers la service si baietii mi-au spus ca procesorul e de vina. L-au schimbat, si de 1 an jumate n-am mai avut probleme cu el ... Quote
dixongsm Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 @Sp3LO curiozitate am, dac? nu te superi. Spui c? au schimbat procesorul, Ok, dar imei-ul telefonului a r?mas acela?i pe care-l aveai sau acum este altul?? Quote
Sp3L Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Nu am nici cea mai mica idee. Nu ma pricep deloc la telefoane ... daca te ajuta sa-ti dai seama, le-a lua aprox 10 minute sa faca toata treaba si m-a costat 35 de lei(acum 1 an jumate). Quote
dixongsm Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Întreb deoarece la nokia BB5 în general când se schimb? cpu-ul se schimb? împreun? cu flashul(fizic). Procesorul + flash (eprom..) sunt împerecheate. Dac? se despart ?i se schimb? separat...în cazul t?u doar cpu-ul se stric? imei-ul(123456789012345), iar telefonul se va restarta aleatoriu .Dac? se schimb? pereche(cpu+flash) automat nu mai corespunde imei-ul din meniul telefonului cu cel de pe ethichet?.Ca ?i timp de lucru dureaz? minim 30minute.. oricât de meseria? ar fi, ?i cost? mult mai mult o astfel de opera?iune...Dac? a durat doar 10 minute ?i a costat doar atât, cu siguran?? s-au schimbat doar filtrele esda(cele din poza ata?at? de mine mai sus)..Numai bine ! Quote