Razvitid Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 Salut. Va expun o problema a unui prieten ce nu se (mai) poate loga pentru a verifica mail-ul de la yahoo. Pur si simplu parola de care e absolut sigur ca e cea corecta nu e recunoscuta ca fiind valida si raspunsurile la intrebarile de urgenta nu le mai cunoaste. Exista varianta adresei alternative dar nu mai poate avea acces la aceasta intrucat e una invalida la ora actuala. E posibil ca cineva sa fi avut acces la cont si sa fi schimbat odata cu parola si raspunsurile la intrebarile de urgenta.. nu stiu.Suntem pesimisti in privinta succesului dar ce variante recomandati pentru a putea din nou accesa aceasta adresa? Ms! Quote
StrXt Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 (edited) Ai incercat sa reactivezi mailul alternativ ?// LE: am crezut ca e tot pe yahoo... Edited April 22, 2012 by StrXt Quote
Razvitid Posted April 22, 2012 Author Report Posted April 22, 2012 Nu are cum fiind de la fostul loc de munca si probabil e inactiv la ora actuala. Quote
gogusan Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 fara intrebare secrete, fara email alternativ cea mai buna varianta este : ASTA Quote
backdoor Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 Merita sa incerci , Eu sunt convins ca nu o sa reusesti : Yahoo! Account Help | - SLN2051 - My password is not working Quote